Yazılım Odası’nın esas amacı herkesin katkıda bulunabileceği sürekli genişleyen bir bilgi kütüphanesi olarak yoluna devam etmektir.İçeriğinin hazırlanması ve güncellenmesi çok önemlidir.

Yazılım odası yazılım alanında türkçe kaynak sıkıntısını gidermek ve yeni başlayanından uzmanına tüm yazılımcıları  buluşturmak için kurulmuş hem topluluk hem de bilgi sitesidir.Sizde bu toplulukta yazar olarak hem kendinize tecrübe katmış olursunuz hemde gelecek nesiller için oluşturulan bu büyük yazılım kütüphanesine  destek de bulunmuş  olursunuz.Eğitim amaçlı çektiğiniz bir videoyu, uzman olduğunuz konuda yazacağınız bir makaleyi ya da elinizde bulunan bir e-kitabı paylaşarak  bunu yapabilirsiniz.

Öte yandan, Yazılım Odası dinamiktir ve sürekli günceldir.Bu şekilde devam edilebilmesi için sizde yazar olun ve bildiklerinizi paylaşın.

Unutmayın! Bilgi güçtür ve paylaştıkca çoğalır.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone